Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Ηπείρου: Επικαιροποίηση λίστας αναγκών για τους πληγέντες από τις πλημμύρες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

(ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΓΚΩΝ)

Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας έχει ήδη προχωρήσει στην αποστολή τεσσάρων μεγάλων φορτίων ειδών πρώτης ανάγκης και εμφιαλωμένου νερού στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μέσα από μια Πανηπειρωτική κινητοποίηση, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, πρόσφεραν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε απόγνωση.

Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται καθημερινά σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αντίστοιχες της Περιφέρειας Θεσσαλίας , ώστε με συντονισμένες ενέργειες η βοήθεια να φτάνει έγκαιρα στους πληγέντες .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ , καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

  • Στα Ιωάννινα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου , πλατεία Πύρρου 1, γραφεία 129-130-133.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 26510-87133 , 26510-87130

  • Στην Άρτα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείαςκαι Κοινωνικής Μέριμνας,  οδός Κοσμά Αιτωλού 10.
  • Στη Θεσπρωτία, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείαςκαι ΚοινωνικήςΜέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας , Π. Τσαλδάρη 18
  • Στην Πρέβεζα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείαςκαι ΚοινωνικήςΜέριμνας,

Περδικάρη 1.

Παραθέτουμε παρακάτω και επικαιροποιημένη λίστα από τα είδη και αγαθά που είναι απαραίτητα την παρούσα χρονική περίοδο :

  1. ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

(Για άμεση κατανάλωση αλλά και για παρασκευή  γευμάτων )

2. ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

3. ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

4.   ΧΑΡΤΙΚΑ

5.   ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

6.   ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

7.   ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ( ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ)