Επίθεση Λώλου προς τον Αντώνη Μπέζα

Τους υψηλούς τόνους της προεκλογικής περιόδου διατηρεί ο απερχόμενος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος έναντι του Αντώνη Μπέζα.

Αφορμή αυτή την φορά ήταν η παρότρυνση του Αντώνη Μπέζα προς τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Παναγιώτη Νταή να ζητήσει έλεγχο από ορκωτούς λογιστές.

Ο Γιάννης Λώλος, με αρκετή χρονική καθυστέρηση, περνά στην αντεπίθεση. Επιτίθεται στον Αντώνη Μπέζα τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το κλείσιμο του ΤΕΙ, το αδιέξοδο στην χερσαία ζώνη, την στασιμότητα στον περιφερειακό δρόμο..

«Υπενθυμίζουμε ότι ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή των καθηκόντων μας προσπαθήσαμε να θεραπεύσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος με στόχο τη διαφάνεια, την εύρυθμη λειτουργία και τη χρηστή διαχείριση του Δήμου μας. Επιστρέφουμε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς απ’ όπου κι αν προέρχονται και μιλάμε με συγκεκριμένα στοιχεία όσον αφορά στους ελέγχους, που για εμάς ήταν και θα είναι καλοδεχούμενοι.

Αναφορικά με τους ορκωτούς λογιστές, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ήδη ελέγχουν τον Δήμο μας σε ετήσια βάση. Επιπλέον ο Δήμος μας υπόκειται σε κατασταλτικούς ελέγχους από το Ελεγκτικό Συνέδριο – Επίτροπο Ελεγκτικού Συνεδρίου Ν. Θεσπρωτίας καθώς και σε ελέγχους από το Υπουργείο Οικονομικών – ΔΥΕΕ Ν. Θεσπρωτίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Λώλος κορυφώνει την επίθεση προς τον Αντώνη Μπέζα υποστηρίζοντας κάνοντας λόγο για υπόγειους διαύλους επικοινωνίας κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και για μετεκλογικό άνοιγμα σε στελέχη άλλων συνδυασμών.

«Ως εκ τούτου δεν έχουμε τίποτα απολύτως να αποκρύψουμε αλλά ούτε και να φοβηθούμε, διότι το έργο μας χαρακτηρίζεται μόνο από διαφάνεια και αλήθειες. Και η κυριότερη αλήθεια κ. Μπέζα είναι μία και μοναδική: Παραδίδουμε τον Δήμο μας με μηδενικά χρέη και με ένα εκτοξευμένο τεχνικό πρόγραμμα που θα αλλάξει τον τόπο μας οριστικά.

Θέλοντας όμως να ξεδιαλύνουμε τη σύγχυση του κ. Μπέζα, στην προσπάθειά του να χειραγωγήσει τους πολίτες, διορθώνουμε τα λεγόμενά του για το εκλογικό αποτέλεσμα, διευκρινίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αποτελεί «ήττα του συστήματος». Απεναντίας αποτελεί ξεκάθαρη νίκη του συστήματος, εφόσον αυτό ήταν απέναντί μας και ο κ. Μπέζας μέσω υπογείων διαύλων επικοινωνίας συνεργάστηκε με αυτό.

Αναφορικά δε με το μετεκλογικό άνοιγμα του κ. Μπέζα σε στελέχη «άλλων συνδυασμών», θα θέλαμε να του απαντήσουμε ότι ψαρεύει σε θολά νερά, διότι αυτοί που έδωσαν την τελική νίκη στον κ. Νταή έχουν ονοματεπώνυμο και είναι εκείνοι που έσυραν πρώτοι τον χορό στο επινίκιο γλέντι του. Είναι εκείνοι που χρόνια τώρα λειτουργούν αποκλειστικά για την εκπλήρωση των προσωπικών τους συμφερόντων και η κοινωνία σύντομα θα τους το ανταποδώσει» τονίζει στην ανακοίνωση.