Επιστρέφει στο Νοσοκομείο ο γιατρός που είχε συλληφθεί με φακελάκι!!!

XEIROYRGOS14

Απίστευτο; Κι όμως, όλα δείχνουν ότι είναι αληθινό! Ο γυναικολόγος του Νοσοκομείου Φιλιατών που καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό (Εφετείο) επειδή ζήτησε και έλαβε «φακελάκι» από 83χρονη ασθενή, πρόκειται να επιστρέψει στην εργασία του!!!

Μάλιστα, την είδηση διέδωσε πρώτος ο ίδιος, ο οποίος εθεάθη να… γλεντάει με συναδέλφους του, το… ευχάριστο γεγονός, σε ταβέρνα στην Ηγουμενίτσα.

Ο συγκεκριμένος επίορκος ιατρός, συνελήφθη το 2013 από αστυνομικούς της Ασφάλειας να έχει λάβει φακελάκι τριακοσίων ευρώ, με χαρτονομίσματα που είχαν προσημειωθεί.

Το φακελάκι είχε δοθεί για να χειρουργηθεί μία 83χρονη γυναίκα, μετά από καταγγελία του γιού της ηλικιωμένης!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και το τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας καταδίκασε τον 58χρονο γυναικολόγο Α.Ν., σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, ενώ την ίδια ποινή επέβαλε και το Εφετείο της Κέρκυρας, το οποίο απέρριψε στο σύνολό της, την επιχειρηματολογία του κατηγορούμενου και του συνηγόρου του, ότι επρόκειτο για πλεκτάνη που είχε στηθεί εναντίον του. Η υπόθεσή του επρόκειτο να εξεταστεί από τον Άρειο Πάγο, μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε ο ίδιος.

Ο επίορκος γιατρός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υπεξαίρεση, είχε συλληφθεί για μεταφορά παράνομων μεταναστών και για αρχαιοκαπηλία, είχε εμπλακεί σε πυροβολισμό Αλβανού σε μια περίεργη υπόθεση όπου δήλωσε πως «πυροβόλησε τον Αλβανό για να τον εξοργίσει ώστε τελικά εκείνος να τον σκοτώσει καθώς δεν είχε τη δύναμη να αυτοκτονήσει».

Ο γιατρός είχε τεθεί σε δυνητική αργία τον Φεβρουάριο του 2016 καθώς το Πειθαρχικό της 6ης ΥΠΕ έκρινε ότι συντρέχουν λόγοι αργίας, όμως παρέπεμψε την υπόθεση στο Κεντρικό Συμβούλιο, καθώς ο χρόνος αργίας ξεπερνούσε την δική του αρμοδιότητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο, τιμώρησε τελικά το γιατρό με 8 μήνες αργίας και έτσι με την εξάντλησή τους τον Ιούνιο του 2018, ο θα επιστρέψει και πάλι στο Νοσοκομείο Φιλιατών!!!

Μάλιστα, λέγεται πως στη συγκεκριμένη απόφαση του κεντρικού συμβουλίου, συνεκτιμήθηκε η… “προσφορά” του στο Νοσοκομείο, καθώς φέρεται να έχει δωρίσει (όταν προσελήφθη) στο Νοσοκομείο Φιλιατών, το (χαλασμένο) μηχάνημα υπερηχογραφιών που διέθετε στο ιδιωτικό του ιατρείο!