Η Κύπρος δείχνει το δρόμο….

Το τι σημαίνει πατριωτικό φιλότιμο και συνέπεια απέναντι στη χώρα και το λαό, μας το απέδειξε σήμερα περίτρανα η κυπριακή βουλή.

Εκεί στη μαρτυρική μεγαλόνησο με τις τόσες πληγές που της έχει αφήσει το παρελθόν, συνεχίζει να χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού, στέλνοντας μήνυμα αφύπνισης και προς την ελληνική πολιτεία.

Οι Κύπριοι βουλευτές άκουσαν το λαό τους και εξέφρασαν τη βούληση τους.

Οι Έλληνες βουλευτές στην πλειοψηφία τους κώφευσαν απέναντι στη λαϊκή βούληση και συνεχίζουν την πολιτική του εκφυλισμού και της κοινωνικοοικονομικής κατρακύλας.

Είναι καιρός λοιπόν για αλλαγή πλεύσης και πιο σθεναρή στάση απέναντι στη τροϊκα, μια στάση που πλέον θα διασφαλίζει τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και όχι την εκποίηση της σε τιμή ευκαιρίας.

Αν είναι ο Έλληνας να πεινάσει, και να ματώσει και να συνεχίσει φτωχός, τότε ας το κάνει με αξιοπρέπεια και υπηρηφάνεια…..

Τέρμα η επαιτεία για ψίχουλα ελπίδας παραμονής στο ευρώ για το τίποτα και την απόλυτη οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση.

Η Κύπρος δείχνει το δρόμο στην Ευρώπη της μεσογείου, δείχνει το δρόμο στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία….δείχνει όμως κυρίως το δρόμο το πολιτικό προσωπικό που διαφεντεύει τη δική μας χώρα ή να αλλάξει πλεύση ή να αναζητήσει άλλη χώρα όπου θα είναι ευπρόσδεκτοι οι οσφυοκάμπτες και τα δουλοπρεπή ανθρωπάρια.

Ο Ευρωπαϊκός νότος δεν έχει τύχη με το ευρώ, έχει τύχη μόνο αν επιτέλους συνειδητοποιήσει ότι η έξοδος απο αυτό και η επιστροφή στην εθνική οικονομία και το εθνικό νόμισμα της καθεμίας θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία οικονομικής χειραφέτησης και ανεξαρτησία από τα άπληστα και αδίστακτα αφεντικά της ευρωζώνης.