Η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε εκδήλωση το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας σας προσκαλεί σε πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 1 Απριλίου στις 19.00 στο ‘’Σταυροδρόμι’’ (Σουλίου 16).
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε παρουσίαση – συζήτηση της πολιτικής της πρότασης. Για την ανατροπή της κυβέρνησης της ΝΔ και της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ, ενάντια στη συναίνεση, την κοινοβουλευτική αναμονή και τις αυταπάτες των «δημοκρατικών δυνάμεων». Για μια πλατιά συσπείρωση δυνάμεων και ενωτική παρέμβαση στις επερχόμενες πολιτικές μάχες, πάνω στο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα της εποχής μας.
Η νέα οικονομική κρίση είναιι εδώ, μαζί με την περιβαλλοντική/κλιματική και την υγειονομική κρίση. Όλες οι λύσεις που προτείνουν ως σανίδες σωτηρίας για τους λαούς δεν είναι παρά βαρίδια που τραβούν τους εργαζόμενους στον βυθό και σανίδες σωτηρίας για το κεφάλαιο και τα κέρδη του. Η ραγδαία φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων, η χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας, ο πόλεμος που εξελίσσεται και βαθαίνει, η καταβαράθρωση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, το ξεπούλημα και η διάλυση κάθε τι δημόσιου στους επιχειρηματίες και στους χορηγούς αποτυπώνουν την βάρβαρη πραγματικότητα που βιώνουμε.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναιι η δύναμη που θα επιδιώξει την πολιτική σταθερότητα, όπως θέλει η κυβέρνηση. Δεν είναι η δύναμη του “θα λογαριαστούμε μετά” όπως ευαγγελίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση. Επιδιώκουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις πολιτικές που μας μαυρίζουν και μας παίρνουν τις ζωές, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους δρόμους ενάντια στις πολιτικές του νόμου και της τάξης, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις κάλπες των εκλογών .
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
Χρήστος Κοσίνας: μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Σωτήρης Λιαμπότης μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΤΕ Θεσπρωτίας