Θερμό επεισόδιο στο γραφείο του Περιφερειάρχη

Εισβολή στο γραφείο του Περιφερειάρχη επιχείρησαν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδινε ο κ. Καχριμάνης, οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Παρά την παράκληση που είχε προηγηθεί από το γραφείο του κ. Καχριμάνη, να γίνει η συνάντηση με την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου, αυτή δεν εισακούστηκε.

 

Έτσι μπήκαν στο γραφείο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση, διαπληκτισμοί και σπρωξίματα.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του Περιφερειάρχη και των διαμαρτυρόμενων, όπως και μεταξύ του κ. Καχριμάνη με ορισμένους από τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Στη συνέχεια οι καθαρίστριες αποχώρησαν, τα πνεύματα ηρέμησαν και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με μία δήλωση του κ. Καχριμάνη σχετική με όσα είχαν προηγηθεί.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι΄αυτό που έκαναν στο γραφείο μου. Σέβομαι τους πάντες. Έχουμε τοποθετηθεί εναντίον των απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Όμως δεν είναι δημοκρατικό να έρχονται στην αιρετή περιφέρεια και να διαμαρτύρονται για αποφάσεις της κρατικής εξουσίας. Αυτός δεν είναι σεβασμός», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Καχριμάνης.