Θεσπρωτός: “Οι αγώνες να παίζονται μέσα στις 4 γραμμές επί ίσοις όροις”

thesprotos on

“Να μην υπάρξει καμία ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ”

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαμαρτύρεται για το γεγονός πως οι τελευταίοι τρεις αγώνες του πρωταθλήματος της Football League δεν διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα εξέδωσε ο Θεσπρωτός. «Οι αγώνες να παίζονται μέσα στις 4 γραμμές επί ίσοις όροις», τονίζει η ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δια της παρούσης, η ΠΑΕ «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019» εκφράζει την δυσαρέσκεια της ως προς την διεξαγωγή των 3 τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος Football League κατηγορίας, του βορείου ομίλου, τις οποίες κρίνει άδικες και αντιδεοντολογικές, λόγω της μη έναρξης των αγώνων την ίδια μέρα και ώρα. Κατόπιν των τελευταίων αναβολών του Απόλλωνα Πόντου , κρίνεται σκόπιμο να ολοκληρωθούν πρώτα οι εξ ‘ αναβολής αγώνες και μετά να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι τελευταίες δύο αγωνιστικες. 

Η ομάδα μας επιθυμεί, οι αγώνες να παίζονται μέσα στις 4 γραμμές επί ίσοις όροις”.

Απόλλων Πόντου: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Ο Απόλλων Πόντου απάντησε στην παραπάνω ανακοίνωση του Θεσπρωτού. Η αναβολή του αγώνα Απόλλων Πόντου-Τρίγλια λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού έφερε την αντίδραση της ομάδας της Ηγουμενίτσας, με τον σύλλογο της Καλαμαριάς να ανακοινώνει ότι: «κρίνεται άκομψη και πλήρως ανιστόρητη η ανακοίνωση του Θεσπρωτού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ. about:blank

Απέναντί της έχουμε να εκθέσουμε τα κάτωθι.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σ’ αυτό το χρονικό σημείο της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση, έχει σημειώσει στους τέσσερις τελευταίους του αγώνες τρείς νίκες, οι δύο εξ’ αυτών εκτός εδρας, με ΚΑΒΑΛΑ και ΘΕΣΠΡΩΤΟ και εντός έδρας με τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, αγώνες με αντιπάλους που έχουμε τους ίδιους στόχους και την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και έχοντας σε βάρος του τρία πέναλτι

Αντιλαμβάνεται ο κάθε νοήμων άνθρωπος ότι για κανένα λόγω δεν επιθυμούσαμε την αναβολή του αγώνα μας. αντιθέτως θέλουμε την ολοκλήρωση των αγώνων στην καλύτερη μας αγωνιστική κατάσταση.

Η ματαίωση του εντός έδρας αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ έγινε λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος όπως αποδείχτηκε που είχε η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και όχι η δική μας, ως εκ τούτου η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ κρίνεται άκομψη και πλήρως ανιστόρητη.

Η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ έχει πρώτη περάσει όλη αυτή τη δοκιμασία, επί ένα μήνα με αποχή από τους αγώνες της λόγω πανδημίας και θα έπρεπε να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η ταλαιπωρία αγωνιστικά και οικονομικά καθώς και η φοβερή αναστάτωση που προκαλείται στον αποδυτηριακό χώρο της ομάδας.

Λόγω δε αυτής της κατάστασης προέκυψαν αναβολές των αγώνων της ομάδας τους με ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και ΚΑΒΑΛΑ, διακόπτοντας την φυσική ροή των αγώνων του πρωταθλήματος.

Κατά τον λογισμό μας, δεν δικαιούται να μιλάνε για εμάς.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Με απόλυτη εκτίμηση στον αγώνα της ομάδας του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ».

Θεσπρωτός: “Να μην υπάρξει καμία ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ”

Με νεότερη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Θεσπρωτός, εκφράζει τη θλίψη της για την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου και σημειώνει ότι αυτό που ο Θεσπρωτός επιδιώκει είναι “οι τελευταίες αγωνιστικές να διεξάγονται ίδια ημέρα και ώρα, χωρίς να εκκρεμούν αναβληθέντα παιχνίδια, για να μην υπάρξει καμία ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ“.

Με θλίψη μας διαβάσαμε την “απάντηση”, στην ανακοίνωση μας, από την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Ποντου.
Ουδέποτε εκφραστήκαμε με απρέπεια ως προς καμία ομάδα, ουδέποτε προβήκαμε σε ανακοινώσεις οι οποίες πυροδοτούν το κλίμα και φυσικά ουδέποτε αναφέραμε κάτι μεμπτό ως προς τους αγώνες που αναβλήθηκαν. Αντιθέτως ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη όλων των ομάδων και πάνω απ’ολα υγεία σε όλους μας, ειδικά εν μέσω αυτής της πανδημίας.
Το ΜΟΝΟ που ΘΕΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ είναι, όπως σε όλα τα πρωτάθληματα και όλες τις κατηγορίες του κόσμου, οι τελευταίες αγωνιστικές να διεξάγονται ίδια ημέρα και ώρα, χωρίς να εκκρεμούν αναβληθέντα παιχνίδια, για να μην υπάρξει καμία ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .
Όπως έγινε και με την δική μας ομάδα μετά από 18 κρούσματα COVID-19, μας ορίστηκαν 7 ματς σε 22 ημέρες, χωρίς καμία αντίδραση προς την διοργανώτρια αρχή,σεβομενοι τις αποφάσεις των αρμοδίων.
Υ.Γ.1 Είμαστε σίγουροι ότι ο πρόεδρος της Football League θα επιλυφθεί άμεσα του θέματος.
Υ.Γ.2 Δεν είχαμε καμία διάθεση να μπούμε σε διαδικασία χαρτοπολέμου, γιαυτό και η ανακοίνωση αυτή έχει καθαρά διευκρινιστικό χαρακτήρα.
Με εκτίμηση,
ΠΑΕ Θεσπρωτός