Κάλεσμα πανστρατιάς από τον Αντώνη Μπέζα (+ Ηχητικό)

Bezas_antonis_smile

Bezas_antonis_smileΣτρατιώτης στο πλευρό του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνει ο πρώην Υπουργός Αντώνης Μπέζας, μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κόπηκαν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Ο πρώην υπουργός κ. Αντώνης Μπέζας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι συντοπίτες μου Θεσπρωτοί, αλλά και όλοι οι συμπατριώτες μου εντός και εκτός Ηπείρου, που γνώρισα και με γνώρισαν στη διάρκεια της πολύχρονης πολιτικής μου πορείας, θα έχουν διαπιστώσει ότι πάντα ως απλός αγωνιστής, τέθηκα στη διάθεση της παράταξης χωρίς να επιδιώκω θέσεις και αξιώματα και συνεχίζω να είμαι. Αλλά και όταν αυτά μου ανατέθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, τα υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις.

Τώρα, που σε λίγες μέρες έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, ΚΑΛΩ σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ώστε ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς αναστολές και
μεμψιμοιρίες, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουμε νικηφόρα τη μάχη. Όλοι μαζί στον αγώνα για ισχυρή Νέα Δημοκρατία και για μια αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρή ανάπτυξη!».
Ο κ. Μπέζας στην πρώτη του Ραδιοφωνική συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, σημείωσε ότι οι λόγοι της μη συμπερίληψης του στο ψηφοδέλτιο δεν έχουν καμία σχέση με την οποία φημολογία αναπτύσσεται για “σκελετούς” σκανδάλων στη ντουλάπα, αλλά ούτε και προήλθε από τοπικές παρεμβάσεις. Όπως σημείωσε, σε πρόσωπα όπως ο ίδιος που έχουν συμμετάσχει στην Κεντρική πολιτική σκηνή και σε θέσεις ευθύνης, τα κριτήρια είναι εντελώς διαφορετικά και υπερβαίνουν τα τοπικά.

Ταυτόχρονα ο κ. Μπέζας απέφυγε να σχολιάσει το ψηφοδέλτιο του Νομού, σημείωσε όμως ότι ο αρχηγός χαράζει τη στρατηγική της μάχης και ότι ο ίδιος θα είναι απλός στρατιώτης της παράταξης με ή χωρίς αξίωμα.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αντώνη Μπέζα: