Καβάλα – Θεσπρωτός: Ισοπαλία και καταγγελίες

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Καβάλα και Θεσπρωτός στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League 2. Αυτό όμως που θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων είναι οι καταγγελίες του προπονητή του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, για την εισβολή στο γήπεδο παραγόντων των γηπεδούχων και την εξύβριση του πάγκου του Πλατανόφυλλου.

https://fb.watch/bBZQokVqBh/

Θεσπρωτός:

Δεν αξίζουν στην ιστορία της Καβάλας συμπεριφορές όπως του κ. Χαντιτάτζι. Δεν είναι στη φιλοσοφία του συλλόγου μας αλλά δεν ταιριάζει και με την ιστορία του να καταφεύγει σε καταγγελίες και ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για την απρόκλητη φραστική επίθεση του ιδιοκτήτη του Α.Ο. Καβάλας Άλεξ Χαντιτάτζι στον προπονητή της ομάδας μας Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Χαντιτάτζι παρά την απαγόρευση, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο περίπου στο 70’ κι επιτέθηκε στον προπονητή και στους ανθρώπους του πάγκου μας, κάτι που έχει καταγράψει ο παρατηρητής της συνάντησης, ενώ συνέχισε τη δριμεία φραστική επίθεση και στο τέλος του αγώνα. Δεν σεβάστηκε ούτε την προσωπικότητα και την τεράστια προσφορά του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και την μεγάλη ιστορία του δικού του συλλόγου. Τα προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίζαμε την Καβάλα και χαιρόμασταν διότι ήταν μία ομάδα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο με άψογη φιλοξενία και ευπρεπή συμπεριφορά από διοίκηση και φιλάθλους. Σήμερα η διοίκηση επέδειξε απρεπέστατη συμπεριφορά. Εκτός των ανωτέρω έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει ψευδώς τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής μας ότι προκάλεσαν ζημιές στα αποδυτήρια, όταν εμείς καθαρίσαμε τα πάντα μαζεύοντας όλα τα χαρτιά και τα σκουπίδια που υπήρχαν στον χώρο. Όσο για το βίντεο που επικαλείται ο κ. Χαντιτάτζι ότι έχει στη διάθεσή του και αποδεικνύει απρεπή συμπεριφορά από την πλευρά του Ρότσα ή των ανθρώπων που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας, του ζητάμε να το δώσει στη δημοσιότητα. Κλείνοντας ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας για την άψογη στάση καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης κι εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τη λύπη μας για τα όσα διαδραματίστηκαν με υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη της ομάδας, τα οποία δεν τιμούν ούτε την ιστορική ομάδα της Καβάλας, αλλά ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καβάλα:

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να δηλώσουμε απογοητευμένοι με την συμπεριφορά, τις πράξεις και τα λόγια του τεχνικού επιτελείου αλλά και του προπονητή της ομάδας του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα ενώ ταυτόχρονα δηλώνουμε σοκαρισμένοι και προσβεβλημένοι από το γεγονός πως ο κ. Ρότσα κατηγορεί τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη του συλλόγου μας για μια λεκτική επίθεση μετά την λήξη του παιχνιδιού ενώ ήταν η δική του ομάδα που αρχικά επιτέθηκε φραστικά. Επίσης η μνήμη του κ. Ρότσα φαίνεται να έχει απώλειες, καθώς στις δηλώσεις που παρέθεσε στα ΜΜΕ μετά την λήξη του αγώνα, δεν αναφέρεται στο γεγονός πως αρχικά ήταν άνθρωποι από τον δικό του πάγκο που επιτέθηκαν φραστικά στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η ένταση που ακολούθησε. Η ανάρμοστη συμπεριφορά και η λεκτική επίθεση από τον κύριο Ρότσα και το προσωπικό του έχουν καταγραφεί από κάμερες και θα χαρούμε να τους στείλουμε ένα αντίγραφο του βίντεο που θα δείχνει την προαναφερθείσα επίθεση. Τέλος, το γεγονός πως προκλήθηκαν ζημίες στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένών του «Ανθή Καραγιάννη» από τους ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού, μας δημιουργεί ακόμη περισσότερη απογοήτευση και σίγουρα δεν τιμά την φιλοξενούμενη ομάδα. Ως οργανισμός, δεχόμαστε συνεχόμενες επιθέσεις από τον περασμένο Αύγουστο και δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο αυτές τις ενέργειες! Είμαστε μια υπερήφανη πόλη, με μια υπερήφανη ομάδα και πλούσια ιστορία και δεν πρόκειται να ανεχθούμε καμία προσβολή προς τον οργανισμό μας!