Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά Αντιδημάρχου

igmdimarxeio

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας καταγγέλλει την απρεπή, ανάρμοστη και εκφοβιστική συμπεριφορά του εντεταλμένου Αντιδημάρχου Μαργαριτίου κ. Μπόλωση Κωνσταντίνο,

Ο Σύλλογος μας για άλλη μια φορά γίνεται αποδέκτης καταγγελιών από συναδέλφους για απρεπή συμπεριφορά αιρετών στο πρόσωπο τους.

Συγκεκριμένα, όπως μας καταγγέλθηκε, συνάδελφος –υπεύθυνη στον παιδικό σταθμό Δ.Δ Μαργαριτίου , δέχθηκε απρόκλητη λεκτική επίθεση στο χώρο εργασίας της ο οποίος βρίσκεται εντός του παιδικού σταθμού Μαργαριτίου , από τον εντεταλμένο Αντιδήμαρχο του Μαργαριτίου κ. Μπόλωση Κωνσταντίνο, ο οποίος χωρίς να προκληθεί από τη συνάδελφο και χωρίς να σεβαστεί ούτε τον τίτλο του, ούτε τον ευαίσθητο χώρο , λόγω νηπίων και βρεφών, την εξύβρισε με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επικαλούμενος άσχετα με την υπηρεσία της θέματα.

Άμοιρος ευθηνών φυσικά δεν είναι και ο δήμαρχος κ Παναγιώτης Νταής, που αφήνει χώρο να εκδηλώνονται τέτοιες ενέργειες από μεριάς αιρετών.

Καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα. Πρώτα απ’ όλα, προσβάλουν τους θεσμούς τους οποίους κάποιοι έχουν εκλεγεί να υπηρετούν. Επιπλέον, ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία κάθε υπηρεσίας. Διαφωνίες και προβλήματα ,που πολλές φορές προκύπτουν ,πρέπει να επιλύονται στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού και μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών. Σίγουρα πάντως δεν επιλύονται με προσωπικές, προσβλητικές επιθέσεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Ζητάμε από τον Δήμαρχο κ Παναγιώτη Νταή να καταδικάσει δημόσια την συμπεριφορά του εντεταλμένου Αντιδημάρχου Μαργαριτίου κ. Μπόλωση Κωνσταντίνο και από τον Αντιδήμαρχο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα των εργαζομένων.

Ο σεβασμός της προσωπικότητας μας είναι αδιαπραγμάτευτος.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΕΓΓΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ