Κατασκευή κυκλικού κόμβου στο Γραικοχώρι

Στην υλοποίηση του προγράμματος που περιλαμβάνει νέους κυκλικούς κόμβους σε διασταυρώσεις εθνικών αλλά και επαρχιακών οδών με αυξημένη κίνηση οχημάτων προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό η Οικονομική Επιτροπή έλαβε αποφάσεις για νέα έργα. Σημαντικό είναι ότι ολοκληρώθηκε η  ΜΠΕ για διπλό κυκλικό κόμβο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Άρτας, στο ύψος της Νεοκαισάρειας.

Συγκεκριμένα:

         Ανέδειξε τον οριστικό ανάδοχο (Ένωση Ιωάννης Καραμπιτιανης – Γεώργιος Ν. Κυρίτσης & ΣΙΑ Ε.Ε.) για την κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στην παραλιακή οδό Πρέβεζα- Ηγουμενίτσα στις  χ.θ. 5+900 (συμβολή με την οδό Λασκαράτου) και στη θέση Φραξήλα», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. 

        Ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο (Νικόλαος Κασσαβος), για το έργο «Βελτίωση 1ης επαρχιακής οδού και κατασκευή κυκλικού κόμβου στο Γραικοχώρι» Π.Ε. Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ. 

Εκτός αυτών ολοκληρώθηκε η Μ.Π.Ε. για την κατασκευή διπλού κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας στη διασταύρωση προς Νεοκαισάρεια με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και με σημερινή απόφαση της Ο.Ε. εγκρίθηκε η δημοσίευση της ανακοίνωσης- πρόσκλησης για ενημέρωση των πολιτών.