Καταχράστηκε το ταμείο και… κατήγγειλε κλοπή!

elas

elasΔικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδορκία σχηματίσθηκε σε βάρος 37χρονου, υπαλλήλου εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Είχε καταγγείλει την 19-03-2012, ότι είχε πέσει θύμα κλοπής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, σε βάρος  37χρονου ημεδαπού,  υπαλλήλου εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Πρέβεζα, ο οποίος την 19-3-2011 είχε καταγγείλει ότι δύο άγνωστοι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι χειρός, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 25.600 ευρώ, προερχόμενο από εισπράξεις του καταστήματος.

Από την αξιολόγηση στοιχείων της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος ημεδαπός, προέβη στην εν γνώσει του κατάθεση ψευδών γεγονότων ενώπιον  του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ως προς την σε βάρος του τέλεση κλοπής, προκειμένου να αποκρύψει την παράνομη ιδιοποίηση του χρηματικού ποσού των 25.600 ευρώ.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 37χρονος είχε υπεξαιρέσει τμηματικά το παραπάνω ποσό, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου του 2012 έως το Μάρτιο του 2012, από το κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Πρέβεζα, στο οποίο εργαζόταν ως υπεύθυνος.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και υπεξαίρεση, η οποία θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Πρέβεζας.