Λονδίνο – Αθήνα μέσω Ηγουμενίτσας με ένα ποδήλατο για τη Φλόγα

Πάρε την μπλούζα της «Φλόγας» και έλα μαζί μας

Η «Φλόγα» είναι Πανελλήνιος Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο και εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις. Αποκλειστικές πηγές χρηματοδότησης οι δωρεές των μελών της και των χιλιάδων ευαισθητοποιημένων φίλων και φορέων.

(http://www.dreamtravelive.com/) ο οποίος ξεκίνησε από το Λονδίνο με ένα ποδήλατο και τελικό προορισμό την Αθήνα, με στόχο να μαζέψει 10.000 ευρώ για τα παιδιά της Φλόγας.  Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 θα περάσει την Πύλη της Ευρώπης, την Ηγουμενίτσα, φωνάζοντας δυνατά το μήνυμα της αγάπης και της συμμετοχής. Ο ίδιος, δεν είναι ποδηλάτης αλλά ποδηλατεί και καλεί όλον τον κόσμο να κάνει το ίδιο μαζί του στους δρόμους της Ηγουμενίτσας.

Στις 16:30 θα τον περιμένουμε με τα ποδήλατα μας έξω από το πάρκινγκ προσωπικού  του νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας και θα τον ακολουθήσουμε στην προκαθορισμένη διαδρομή με τερματισμό το γραφείο της «Φλόγας» στον Πεζόδρομο και η οποία αποτυπώνεται στον παρακάτω χάρτη.

Η διαδρομή  είναι η εξής:

Αφετηρία: Νέος Λιμένας

Διασχίζουμε τις οδούς:  Ιονίου Πελάγους , Αγίων Αποστόλων, Εθνικής  Αντιστάσεως, 28ης Οκτωβρίου, δρόμος Ηγουμενίτσας- Δρεπάνου ως το ύψος  του τερματισμού του ποδηλατόδρομου, διασχίζουμε τον ποδηλατόδρομο από  τον τερματισμό ως την αφετηρία του και στη συνέχεια την οδό Εθνικής  Αντιστάσεως, την οδό Ευαγγελίστριας και τον πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη έως  τα Γραφεία της «Φλόγας».