Ναυαγοσώστης έσωσε από βέβαιο πνιγμό λουόμενο στην Πάργα

Η πράξη του νεαρού ναυαγοσώστη από την Πάργα σήμερα το πρωί απέδειξε για μια ακόμη φορά το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στις παραλίες που με την επέμβασή τους μπορούν να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Από βέβαιο πνιγμό έσωσε ο ναυαγοσώστης της παραλίας στο Λίχνοςτης Πάργας σήμερα το πρωί στις 11:00 έναν 45χρονο λουόμενο.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr ο 45χρονος την ώρα που βρίσκονταν στην θάλασσα δεν αισθάνθηκε καλά και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, Κομνινάκης Μιχάλης, ο οποίος εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στον πύργο του και επιτηρούσε την παραλία και την θάλασσα, αντιλήφθηκε τον 45χρονο που καλούσε σε βοήθεια και σε ελάχιστο χρόνο βούτηξε στο νερό και βρέθηκε δίπλα του.

Κατάφερε και έβγαλε στην ακτή τον 45χρονο ο οποίος βρίσκονταν σε λιπόθυμη κατάσταση και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες με αποτέλεσμα ο λουόμενος να ανακτήσει ξανά τις αισθήσεις του.

Ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί και το ασθενοφόρο, που σύμφωνα με μαρτυρίες έφτασε σε λίγα λεπτά στην παραλία, παρέλαβε τον 45χρονο και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας στην Πάργα για περαιτέρω έλεγχο της υγείας του.

Ένα μεγάλο μπράβο στον 25χρονο ναυαγοσώστη που σήμερα έσωσε μια ανθρώπινη ζωή.