Οι άγνωστοι… ”Χ”… ”χτυπούν” βουλευτικά γραφεία!

BOYLEYTES2

BOYLEYTES2Μία πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, που υπογράφει ως «Χ», χτύπησε στα γραφεία των βουλευτών του Νομού Ιωαννίνων. Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα και στα γραφεία των πέντε βουλευτών στέλνοντας το δικό τους αντιμνημονιακό μήνυμα.

Το περίεργο αυτό «χτύπημα» στα βουλευτικά γραφεία δημοσιοποιήθηκε από τους ίδιους τους… εμπνευστές της ενέργειας οι οποίοι απέστειλαν στα Μέσα Ενημέρωσης τόσο φωτογραφικό υλικό όσο και την προκήρυξη.

Συνθήματα γράφτηκαν στα γραφεία των βουλευτών Μιχάλη Παντούλα, Βαγγέλη Αργύρη, Θανάση Οικονόμου, Σταύρου Καλογιάννη και Κώστα Τασούλα:

«Δεν ανήκουμε σε κόμμα-παράταξη-χώρο-κίνημα. Ανήκουμε στους εαυτούς μας και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που μας γέννησε (αν αυτό χωράει στη λογική σας!!!!). Αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε ταμπέλα, απλά ονομάστε μας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!» αναφέρεται στην προκήρυξη και τονίζεται ότι αφορμή για το «χτύπημα» αυτό αποτελεί η θετική ψήφος που δόθηκε στο μνημόνιο.

«Ενώ μπορείτε παραιτούμενοι μαζικά να διαλύσετε τη βουλή και να πάμε σε εκλογές ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!Κάποιοι από εμάς που απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στην κοινή γνώμη είμαστε άνεργοι νέοι, κάποιοι με δάνεια-θηλιές στο λαιμό, κάποιοι πολύτεκνοι δεν έχουμε να πάρουμε καν το γάλα για τα παιδιά μας, κάποιοι συνταξιούχοι που τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά.

Μας καταστρέφετε τη ζωή καθημερινά! Μας γδέρνετε τα όνειρα! Ντρεπόμαστε που περνιέστε για Έλληνες και τάχα κόβεστε για να σώσετε την Ελλάδα! Την κηδεία δεν θα μας την κάνετε εσείς, εμείς θα σας θάψουμε πρώτοι. Θυμάστε το ρητό «το δις (και πολλάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;» Αλλά μας συγχωρείτε! Τι σχέση μπορεί να ‘χει η Σοφία και η Ανδρεία με σας; Θέλετε λεξικό για να κατανοήσετε τις έννοιες!!», αναφέρεται στην προκήρυξη.