Περιοδεία του Φώτη Κουβέλη στη Θεσπρωτία

140120120671Περιοδεία στο νομό Θεσπρωτίας πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Κατά την επίσκεψή του στο νομό ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε με τους Δημάρχους Σουλίου και Ηγουμενίτσας, κα Μπραΐμη και Κάτσινο Αντίστοιχα, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θ. Πιτούλη και είχε επαφές με φορείς της Θεσπρωτίας, ενώ μίλησε σε συγκέντρωση μελών και φίλων της ΔΗΜΑΡ, στο πολιτιστικό κέντρο “Πάνθεον”. Σήμερα ο κ. Κουβέλης περιοδεύει στο νομό Πρεβέζης.

 Μιλώντας σε συγκέντρωση μελών και φίλων της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Ηγουμενίτσα μεταξύ άλλων τόνισε:

«Οι συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η κατάργηση του κατώτατου μισθού, οι νέοι φόροι, το αποτυχημένο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, είναι μια σειρά από πολιτικές επιλογές που αποσαθρώνουν την κοινωνία, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, δεν δημιουργούν καμία προοπτική ανάπτυξης, επιτείνουν την ανεργία και βυθίζουν τη χώρα σε παρατεταμένη ύφεση.

Επιβάλλεται η αλλαγή πολιτικής, με μέτρα και ρυθμίσεις που θα δημιουργούν θέσεις εργασίας, θα προστατεύουν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, θα οδηγούν σε εκκίνηση της παραγωγικής διαδικασίας και σε προώθηση της ανάπτυξης μέσω της αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν στην ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα και θα υποστηρίζουν τον πρωτογενή τομέα παραγωγής».

Στα πλαίσια της επίσκεψης ο κ. Κουβέλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ: