Πρέβεζα: Φεστιβάλ νέων υπαίθρου υψηλών προσδοκιών

MASKOT NEONΑπό τις 6 μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κανάλι της Πρέβεζας το φεστιβάλ νέων υπαίθρου. Μια αφορμή για συναντήσεις, συζητήσεις, ανταλλαγές εμπειριών…

«Οι νέες και οι νέοι δικαιούνται και μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Και με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα σίγουρα έχουν πάρα πολλές επιλογές για να είναι καλύτερο από ότι είναι σήμερα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΝΑ Πρέβεζας η οποία εκτιμά ότι ο αριθμός των δηλώσεων έχει «ανεβάσει τον πήχη», αλλά ταυτόχρονα και την αγωνία ανταπόκρισης των μελών των Ομάδων Εργασίας που είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει μόνη της τόσο μεγάλη εκδήλωση, σε τόσο κρίσιμη περίοδο.

Για όσους προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου (6-8 Σεπ 2013, Κανάλι & Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας) και θέλουν να οργανώσουν την επιστροφή τους από το δυτικότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας προς όλη την Ελλάδα, την Κυριακή, 8 Σεπ 2013, προβλέπονται:

-10.00-12.00: Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας άροσης με τρακτέρ στο Κανάλι

-10.00-12.00: Συζήτηση με επίκεντρο την συμβολή του τοπικού πολιτισμού στην τοπική ανάπτυξη και μάλιστα με το καλύτερο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών, το γυναικείο.

-12.00-14.00: Ολομέλεια, τελικά σημεία προσοχής και παρουσίαση της Αγροτικής Αγοράς Πρέβεζας από τους πρωταγωνιστές της.

-12.00-14.00: Λειτουργία επιδεικτικής Αγοράς Αγροτών και ΛΗΞΗ.

Στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν, με αίτηση συμμετοχής, αλλά είναι ελεύθερη η συμμετοχή στην τελετή έναρξης την Παρασκευή, 6 Σεπ 2013, από 20.30 έως 21.30, στην κεντρική πλατεία Καναλιού Πρέβεζας, καθώς και στην αγροτική βραδιά, το Σάββατο, 7 Σεπ 2013,, από 20.30, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας»