Τα αστυνομικά συμβάντα της ημέρας

elas

elasΣύλληψη δύο ατόμων για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (01-10-2012) τα ξημερώματα στην Τύρια Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο (2) άτομα για μεταφορά δύο (2) αλλοδαπών, μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι  δύο υπήκοοι Αφγανιστάν, μετέφεραν από κοινού δύο ομοεθνείς τους, μη νόμιμους μετανάστες,  προς το εσωτερικό της χώρας.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων.

Κλοπή από Ιερό Ναό στη Μάζια Ιωαννίνων

Καταγγέλθηκε χθες (01-10-2012) στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων,  ότι  άγνωστοι  δράστες  την προηγούμενη ημέρα,  αφαίρεσαν μία καμπάνα  από το καμπαναριό του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Μάζια Ιωαννίνων.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 70χρονος ημεδαπός στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, για οφειλές προς το Δημόσιο

Οι συνολικές οφειλές ανέρχονται στο 1.270.703,47 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (02-10-2012) το πρωί  στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, ένας 70χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο ποσό του 1.270.703,47 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11.