Τα αστυνομικά συμβάντα της ημέρας

elas

elasΣυνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για ζωοκλοπή και ζωοκτονία, στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας.

Συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Καταζητείτο για ανθρωποκτονία σε βάρος 67χρονου ημεδαπού στην Πολυκάρπη Καστοριάς.

Χθες (07-05-2012)  το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Αντιεισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται ότι την 14-12-2006 σε αγροτική περιοχή της Πολυκάρπης Καστοριάς, ενεργώντας από κοινού με τον αδελφό του, προκάλεσαν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε 67χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα  Εφετών Ιωαννίνων.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για ζωοκλοπή και ζωοκτονία, στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας.

Χθες (07-05-2012) το βράδυ, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος  Φιλιππιάδας Πρέβεζας, συνέλαβαν στη Φιλιππιάδα τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 35,33 και 25 ετών, για ζωοκλοπή και ζωοκτονία.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγο νωρίτερα οι τρεις δράστες είχαν αφαιρέσει από χοιροτροφική μονάδα, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, δύο (2) χοίρους, τους οποίους μετέφεραν σε αποθήκη στη Φιλιππιάδα, όπου τους θανάτωσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.