Τι δεν θέλει ο Κυριάκος: Σοβαρότητα, υπευθυνότητα, εργατικότητα…

Viral έγινε τις ημέρες αυτές στα κοινωνικά δίκτυα της Θεσπρωτίας ένα μικρό απόσπασμα ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο, τότε που διεκδικούσε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας ενώπιον κατοίκων της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέκει το εγκώμιο του Αντώνη Μπέζα με τον οποίο είχε συνεργαστεί όταν και οι δύο ήταν Υπουργοί στην Κυβέρνηση Σαμαρά.

«Τον σέβομαι και τον εκτιμώ πάρα πολύ» έλεγε ο Κυριάκος και συμπλήρωνε πως ο Αντώνης Μπέζας διακρίνεται για την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα του…

Τελικά ο άνθρωπος με αυτές τις αρετές έμεινε εκτός ψηφοδελτίου… με προσωπική απόφαση του Κ. Μητσοτάκη.

Προφανώς γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά δε συνάδουν με το προφίλ του… ιδανικού υποψηφίου βουλευτή για τη Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Κυριάκου…

Πάντως, τότε ο κ. Μητσοτάκης προέτρεπε το ακροατήριό του, με αυτά τα χαρακτηριστικά ως κριτήριο να επιλέξει ποιόν θα ψηφίσει για επόμενο Πρόεδρο της ΝΔ.

Ε! ας ελπίσουμε οι Νεοδημοκράτες, όταν κάποια στιγμή θα ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο της παραταξής τους, να θυμηθούν τις νουθεσίες του Κυριάκου και να επιλέξουν κάποιον με ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά και κυρίως… Σοβαρότητα!

Υ.Γ: Τη συνέπεια λόγων και έργων την ξέχασε… Προφανώς πρόκειται για αδιανόητη έννοια…