Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συγχαίρει τη Δημοτική Αστυνομία Δ. Ηγουμενίτσας.

epimelitirio

epimelitirioΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, λαμβάνοντας αφορμή από δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, αναφορικά με την δράση της Δημοτικής Αστυνομίας Δ. Ηγουμενίτσας, συγχαίρει με τη σειρά του την Δημοτική Αστυνομία του Δ. Ηγουμενίτσας για την πολύ καλή λειτουργία της υπηρεσίας, που με την συνεχή δράση της και παρουσία, έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της μάστιγας για την τοπική επιχειρηματικότητα, το Παραεμπόριο.

Η δίωξη του Παραεμπορίου στο νομό μας, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στις κινήσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας από το 2006. Μετά την συνάντηση φορέων στις 12.03.2008 στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, την αποσαφήνιση των τομέων ευθύνης και των δράσεων που έπρεπε να αναληφθούν για την καταπολέμηση του φαινόμενου, υπήρξε δυναμική συνεργασία μας, τόσο με την Αστυνομική Δ/νση Θεσπρωτίας (που προσέφερε, και προσφέρει πολύτιμο έργο) και πολύ περισσότερο με την Δημοτική Αστυνομία Δ. Ηγουμενίτσας, με την οποία αφού βρήκαμε ‘‘τον σωστό βηματισμό’’ στην αντιμετώπιση της κατάστασης, το έργο που έχει επιτευχθεί είναι πολύ σημαντικό, σε βαθμό που πολλές πόλεις της Ελλάδας εκφράζουν και στο φορέα μας την έκπληξή τους για την επιτυχία μείωσης του Παραεμπορίου στην Ηγουμενίτσα.

Συγχαίρουμε λοιπόν τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κο Χρήστο Κάτσιο, τον κο Λ. Τζορέλα υπεύθυνο της υπηρεσίας και όλο το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Ηγουμενίτσας, για την επιτυχή δράση τους, και την επίτευξη των στόχων τους, και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν δυναμικά το έργο τους, που τόσο αναγκαίο είναι τις δύσκολες αυτές περιόδους για την επιχειρηματικότητα του τόπου μας.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ήταν, είναι, και θα είναι στο πλευρό τους, στηρίζοντας το έργο και τις δράσεις τους, που στοχεύουν στην βελτίωση των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών της περιοχής μας.

 

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Πάσχος