Το ΠΑΣΟΚ θα έχει κομματικό υποψήφιο στην Περιφέρεια  Ηπείρου

Με Στέφανο Ζούμπα στις περιφερειακές εκλογές

«Το ΠΑΣΟΚ θα έχει κομματικό υποψήφιο στην Περιφέρεια Ηπείρου. Στέλεχος από το κόμμα θα τεθεί επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου και οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν».

Αυτό υπογραμμίζουν κορυφαία στελέχη του κόμματος στην περιοχή σε επικοινωνίες που είχε το Epiruspost και επιβεβαιώνουν πηγές και στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ.

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση των Νομαρχιακών Επιτροπών με τον Κώστα Σκανδαλίδη που έχει το γενικό πρόσταγμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι ζυμώσεις και οι διεργασίες συνεχίζονται.

Στη συνάντηση προτάθηκε η συνεργασία με την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» και τον Σπύρο Ριζόπουλο η οποία όμως συναντά και αντιδράσεις.

Έτσι εξελίσσεται ένας κύκλος διαβουλεύσεων με σκοπό να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και με στόχο την καλύτερη επιλογή προσώπου που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Ηπείρου με συστράτευση πολλών αυτοδιοικητικών στελεχών του κινήματος.

Εκτίμηση είναι ότι το θέμα της επιλογής υποψηφίου περιφερειάρχη θα κλείσει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες ώστε να έχει τον χρόνο της προετοιμασίας.

Ο Στέφανος Ζούμπας, ένα στέλεχος δοκιμασμένο στην κομματική οργάνωση και την αυτοδιοίκηση, τίθεται επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του  ΠΑΣΟΚ για τις περιφερειακές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα έχει κλειδώσει και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση εντός των ημερών.

Ο Στέφανος Ζούμπας είναι από τα στελέχη της νεότερης γενιάς, έχει διατελέσει Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων, ήταν στο παρελθόν περιφερειακός σύμβουλος ενώ στην παρούσα φάση είναι δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων εκλεγμένος με την παράταξη του Θωμά Μπέγκα.

Η υποψηφιότητά του «κλείδωσε» μετά και από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Τις τελευταίες ώρες ο Στέφανος Ζούμπας βρίσκεται σε σειρά επικοινωνιών με στελέχη τόσο στα Ιωάννινα όσο και στους άλλους τρεις νομούς της Ηπείρου τα οποία ενημερώνει και ζητά την συστράτευση στη μάχη για την Περιφέρεια.

Το ΠΑΣΟΚ δείχνει αποφασισμένο να δώσει με αξιώσεις την μάχη αυτή επιδιώκοντας να αποδείξει ότι η αυτοδιοίκηση παραμένει ένας προνομιακός χώρος για το κόμμα.