Το στάδιο, το Πανηπειρωτικό και το ΕΑΝΚΙ ζητά ο Δήμος Ιωαννιτών

altΜε τον Ειδικό Γραμματέα Άθλησης και Διατροφής του Υπουργείου Υγείας Κώστα Παταβούκα και τον Ειδικό Σύμβουλο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, Περικλή Βασιλάκη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Στις συναντήσεις αυτές, άνοιξε η συζήτηση για την παραχώρηση στο Δήμο του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου και του ΕΑΝΚΙ. Άλλωστε μία τέτοια εξέλιξη προβλέπεται και από τον Καλλικράτη.

Ο κ. Παπαδόπουλος τους ενημέρωσε επίσης για την πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα να προχωρήσει σε επένδυση 87 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο και τους ζήτησε να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.
Τέλος, συζήτησαν την εξόφληση των υποχρεώσεων της Γραμματείας προς το Δήμο, από τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού.
Ο κ. Παπαδόπουλος κατά την παραμονή του στην Αθήνα, συμμετείχε σε Διεθνές Συνέδριο για τον Αθλητισμό.
Στο συνέδριο καταγράφηκαν τα νέα δεδομένα στον χώρο και επισημάνθηκαν οι συνθήκες για τον τρόπο λειτουργίας των χορηγιών.
Παράλληλα αναπτύχθηκαν θέματα για την εταιρική κοινωνική ευθύνη των αθλητικών συλλόγων και των ομάδων και για την οργάνωση αθλητικών γεγονότων.