Πρόοδο στα έργα του λιμανιού βλέπει ο Χρυσοχοϊδης

ERGAΠρόοδο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, βλέπει ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης, παρά την ανησυχία που εκφράζουν οι τοπικοί φορείς, καθώς ακόμη και μετά την υποκατάσταση του αναδόχου, δεν διαπιστώνουν αξιόλογη πρόοδο στο έργο.

Ο Υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση του Epiruspost.gr, υποστήριξε ότι υπάρχει πρόοδος όπως και στο κομμάτι της Αμβρακίας Οδού.

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και εφαρμόζοντας τη νομοθεσία περί δημοσίων έργων, αναγκάσαμε τον εργολάβο, τον κατασκευαστή, να προβεί σε μια σειρά από ενέργειες, έτσι ώστε το έργο να προχωρήσει. Το έργο προχωράει. Έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, όπως έχουν και όλα τα έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή από το κεντρικό Υπουργείο και βέβαια η Περιφέρεια θα πάρει το νέο πρόγραμμα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Υπουργός.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *