Θανατηφορα τροχαία σε Άρτα – Γιάννενα – Θεσπρωτία

elas

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες,  εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης δυο επιβατικών αυτοκινήτων  που έγινε χθες το πρωί στο 18ο χλμ. του εθνικού δρόμου Άρτας-Ιωαννίνων.

Από τα συντρίμμια του ενός αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος συνοδηγός  και  σοβαρά τραυματισμένος ο 28χρονος οδηγός. Οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο αυτοκίνητο, ο 28χρονος οδηγός  και η 39χρονη συνοδηγός του τραυματίσθηκαν ελαφρά.

Στις 31-12-2011  το πρωί, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού  Άρτας – Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός.
Συνέπεια της σύγκρουσης αυτής ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα  ο  31χρονος συνοδηγός  του πρώτου οχήματος, σοβαρά   ο 28χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος  και ελαφρά  ο 35χρονος οδηγός και η 39χρονη συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.
 Προανάκριση για τα  αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας   Ιωαννίνων.

Χθες (01-01-2012) το πρωί στο   12o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Φιλιατών – Μαυρονερίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 84χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και  ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.    
 Προανάκριση για τα  αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών Θεσπρωτίας.