Εμπορικός Σύλλογος: Άφιξη κρουαζιερόπλοιου την Τρίτη 27/9/2011

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Κυρά Βασιλικής 13 – 46100 Ηγουμενίτσα

Τηλ. 2665022468 & Fax. 2665028796

Email: esigoumenitsa@yahoo. gr

Άφιξη κρουαζιερόπλοιου την Τρίτη 27/9/2011

Ενημερωθήκαμε – την τελευταία στιγμή – και σας ενημερώνουμε με τη σειρά μας, ότι αύριο Τρίτη, κατά τις πρωινές ώρες θα καταπλεύσει κρουζιερόπλοιο στην Ηγουμενίτσα.

Ο αριθμός των επιβατών είναι μικρός, αλλά αποτελεί προπομπό μεγαλύτερων πλοίων που θα έχουν σαν λιμάνι προορισμού αυτό της πόλης μας από τη νέα σαιζόν κι από την ενημέρωση που λάβαμε γίνεται προσπάθεια να έχουμε αφίξεις σε τακτική πλέον βάση.

Αντιλαμβάνεστε ότι, όσο κι αν δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα του χαμηλού τζίρου σε ετήσια βάση, δεν παύει να αποτελεί σημαντική προοπτική για τον τόπο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, σε συνεργασία με άλλους φορείς θα συνδράμει, κατά το επόμενο διάστημα, στην καλύτερη προετοιμασία της τοπικής αγοράς κι όχι μόνο, ώστε να αποκομίσουμε όλοι τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Στα πλαίσια αυτά, θα ακολουθήσει καλύτερη ενημέρωση στους επόμενους μήνες προς τους συναδέλφους.

Σε ό,τι αφορά στην αυριανή μέρα, παρακαλούμε, σε περίπτωση που χρειαστεί να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, να επιδείξετε ευγένεια, καθαριότητα, καλή εξυπηρέτηση, να είστε προσεκτικοί στην έκδοση αποδείξεων, ώστε, όλοι, να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα υγιούς εμπορίου, αλλά και πολιτισμού.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας

Σκεύης Κων/νος                         Τσώνης Αθανάσιος