Δραστηριότητες συνεργασίας με το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ

ariadni

ariadniΤο Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» έχει δεκατετράχρονη εμπειρία στην εφαρμογή προληπτικών προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για θέματα που αφορούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στα χρόνια αυτά δημιουργήσαμε σχέσεις αμοιβαιότητας, εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Με χαρά και ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι παραπάνω ομάδες απευθύνονται πλέον άμεσα στο Κέντρο Πρόληψης διατυπώνοντας προτάσεις και ιδέες για προληπτικές παρεμβάσεις που θα μπορέσουν να είναι βοηθητικές στον ρόλο τους. Η σημαντική αυτή διαπίστωση αποτελεί κινητήρια δύναμη και μας εμψυχώνει στο έργο μας γιατί μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι να είμαστε βοηθητικοί στις αυξημένες και διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες μιας ομολογουμένως δύσκολης καθημερινότητας.

Έτσι λοιπόν καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς και εκπαιδευτικούς του νομού να απευθύνονται στο Κέντρο Πρόληψης στο τηλέφωνο 2665025140 από 9:00 – 13:00 και να διατυπώνουν προτάσεις και ιδέες για παρεμβάσεις εντός και εκτός σχολικού πλαισίου. Προτάσεις στις οποίες θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε ώστε να χαράξουμε από κοινού έναν δρόμο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.