Μέτρησαν αντίστροφα για το «Άλμα Ζωής – All Star Day»

 Λίγες ώρες απέμειναν πλέον για το πρώτο σερβίς στο «Άλμα Ζωής – All Star Day Γυναικών 2013» και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης που έγινε στην Ηγουμενίτσα το «παρών» έδωσαν οι πρωταγωνίστριες του event, δηλαδή Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες, αλλά και οι συνδιοργανωτές.

Συγκεκριμένα, τις δύο ομάδες εκπροσώπησαν οι Γιακουμή, Λαμπρούση, Τένεβα και Τρατς, ενώ στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Απόστολος Βέτσας και ο πρόεδρος του Ερμή Ηγουμενίτσας, Άγγελος Μπάντιος. Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν:

Θωμάς Πιτούλης (Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας): «Σας καλωσορίζω στην πόλη μας. Δεν θα σας κουράσω ιδιαίτερα, απλά θέλω να ευχαριστήσω τον Ερμή Ηγουμενίτσας και τον πρόεδρο του Άγγελο Μπάντιο, τον Δήμο Ηγουμενίτσας, την ΕΣΠΕΔΕ και προσωπικά τον φίλο μου Απόστολο Βέτσα, αλλά και την Ομοσπονδία που μας εμπιστεύτηκε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Απόστολος Βέτσας (Πρόεδρος ΕΣΠΕΔΕ – Μέλος Δ.Σ. ΕΟΠΕ):
«Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας εδώ και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Η ΕΟΠΕ με την επιλογή της να αναθέσει την διοργάνωση στην Ηγουμενίτσα επιβεβαιώνει την πρόθεση της για την στοχευμένη ανάπτυξη και στήριξη της περιφέρειας. Το βόλεϊ είναι πλέον επιλογή των μικρών παιδιών και αυτό φαίνεται από την αυξητική τάση που υπάρχει στην έκδοση νέων δελτίων. Η επιτυχία του All Star Day Γυναικών είναι δεδομένη κι είμαι σίγουρος ότι από αύριο όλοι θα μιλάμε για μία πολύ όμορφη γιορτή».

Άγγελος Μπάντιος (Πρόεδρος Ερμή Ηγουμενίτσας):
«Σας καλωσορίζω κι εγώ από την πλευρά μου στην πόλη μας και παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και την ΕΣΠΕΔΕ για την ανάθεση της διοργάνωσης, αλλά και την Περιφέρεια για την στήριξη που μας παρείχε. Στον Ερμή έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια την τελευταία πενταετία, κατορθώνοντας να φτάσουμε πλέον στα 120 παιδιά στις ακαδημίες μας, γεγονός που μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε. Πιστεύουμε ότι το Άλμα Ζωής – All Star Day Γυναικών 2013 θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας και θα βοηθήσει ώστε να ασχοληθούν κι άλλα παιδιά με το άθλημα».

Δήμητρα Γιακουμή (Αθλήτρια Ελληνικής Ομάδας):
«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στην Περιφέρεια, τον Ερμή Ηγουμενίτσας και την Ομοσπονδία για την διοργάνωση του All Star Day Γυναικών. Είχα την τιμή να συμμετάσχω στη διοργάνωση και στο παρελθόν, γνωρίζω πολύ καλά ότι ένας τέτοιος αγώνας βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει συνδεθεί με ένα τόσο σημαντικό σκοπό».

Τζίνα Λαμπρούση (Αθλήτρια Ελληνικής Ομάδας): «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και παράλληλα είμαι ενθουσιασμένη από τις εικόνες που αντικρίσαμε στα σχολεία τα οποία επισκεφτήκαμε νωρίτερα. Είμαι σίγουρη ότι αύριο στο γήπεδο όλοι μαζί θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό θέαμα και σας περιμένουμε εκεί».

Ράντι Τένεβα (Αθλήτρια World All Stars):
«Ευχαριστώ κι εγώ από την πλευρά μου την Ομοσπονδία και τους διοργανωτές. Έρχομαι για πρώτη φορά στην Ηγουμενίτσα και οι πρώτες μου εντυπώσεις επιβεβαιώνουν την άποψη ότι η Ελλάδα έχει πολύ όμορφα μέρη. Πρέπει να γίνονται τέτοιοι αγώνες σε πόλεις της περιφέρειας κι από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προσφέρουμε όμορφο θέαμα»

Όλγα Τρατς (Αθλήτρια World All Stars):
«Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε All Star Game και είμαι ενθουσιασμένη. Χάρηκα πάρα πολύ από την παρουσία μας στα σχολεία και ελπίζω αυτό το γιορτινό κλίμα να υπάρχει κι αύριο στον αγώνα».

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι ερωτήσεις προς τους διοργανωτές και τις αθλήτριες:

«Πέρσι χάσαμε από την ομάδα των ξένων, αλλά αύριο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε», σχολίασε η Δήμητρα Γιακουμή με την Τένεβα να χαμογελά πονηρά και να απαντά: «θα δούμε αύριο ποιος είναι ο καλύτερος».

Ο κ. Βέτσας από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι σε οργανωτικό επίπεδο όλα έχουν προχωρήσει βάσει σχεδίου και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι άνθρωποι της Ηγουμενίτσας έχουν βάλει τις βάσεις για μια πετυχημένη γιορτή, ενώ ο κ. Πιτούλης τόνισε ότι το All Star Day Γυναικών είναι μόνο η αρχή:

«Η Ηγουμενίτσα έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και έπρεπε να βγει από τον αθλητικό λήθαργο. Βάλαμε τον πήχη ψηλά αναλαμβάνοντας το All Star Day Γυναικών, όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ και στο άμεσο μέλλον θέλουμε να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας και γενικότερα στην Περιφέρεια Θεσπρωτίας ανάλογες διοργανώσεις».

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, οι αθλήτριες έκαναν ένα αναμνηστικό δώρο στον Αντιπεριφερειάρχη, δίνοντάς του μια μπάλα με τις υπογραφές τους.