Το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ», θα υλοποιήσει δύο σεμινάρια για γονείς με θέμα: ”Μεγαλώνοντας παιδιά σε έναν κόσμο που αλλάζει”

Δύσκολο να είσαι γονιός σήμερα. 
Σε μια εποχή που η κρίση του εξωτερικού περιβάλλοντος, το οποίο μόλις λίγα χρόνια πριν ήταν υποστηρικτικό, επιφορτίζει τους ανθρώπους με πολύ δύσκολα συναισθήματα, σε μια εποχή όπου δεν ισχύουν πια όσα γνωρίζαμε και δεν επιφέρουν το αποτέλεσμα που προσδοκούμε, σε μια εποχή όπου τα παλιά ανατρέπονται και δεν υπάρχουν δεδομένα και σταθερά σημεία.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή υπάρχει έκδηλη η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε με μια διαφορετική ματιά την δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, μέσα στην οποία μεγαλώνουν τα παιδιά και οι έφηβοι, να αναδείξουμε αξίες αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, δημιουργίας, συνεργασίας για να ζούμε την κάθε στιγμή και όχι απλά να επιβιώνουμε!

 

Το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ», θα υλοποιήσει δύο σεμινάρια για γονείς με θέμα: « Μεγαλώνοντας παιδιά σε έναν κόσμο που αλλάζει».

Το ένα απευθύνεται σε γονείς που έχουν παιδιά στην πρώτη σχολική ηλικία. Το δεύτερο απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στην προεφηβεία και στην εφηβεία.

Τα σεμινάρια έχουν βασικό στόχο να προσφέρουν στους γονείς την ενημέρωση, τη στήριξη καθώς και την εκπαίδευση που φαίνεται να χρειάζονται στις μέρες μας για να ανταπεξέλθουν στο γονεϊκό τους ρόλο, ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και να βελτιώσουν τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια.

Τα σεμινάρια γονέων θα πραγματοποιηθούν, στους χώρους του Κέντρου Πρόληψης, Κυρά- Βασιλικής 10 (δίπλα από το ΦΟΗ).

Για τους γονείς με παιδιά στην πρώτη σχολική ηλικία η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 5:30 το απόγευμα.

Για τους γονείς με παιδιά στην προεφηβεία και στην εφηβεία η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 5:30 το απόγευμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο τηλέφωνο  2665025140 , τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 13:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Από το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»