Εξαρθρώθηκε σπείρα που ”έγδυσε” αντλιοστάσιο και άλλες αστυνομικές ειδήσεις

elas

Από τη Υποδ/νση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εξαρθρώθηκε σπείρα τριών υπήκοων Αλβανίας, ηλικίας 28, 27 και 21 ετών, οι οποίοι έχοντας συστήσει εγκληματική ομάδα, πριν από επτά ημέρες αφαίρεσαν από αντλιοστάσιο της Δ.Κ. Καναλακίου Πάργας, καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, που περιείχαν ποσότητα χαλκού 190 κιλών προκαλώντας παράλληλα σημαντικές φθορές, αξίας 20.000 ΕΥΡΩ περίπου.

Ο ένας εξ αυτών διέμενε νόμιμα στην περιοχή του Καναλακίου, οι δε άλλοι είχαν εισέλθει και ζούσαν παράνομα στο Καναλάκι.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

2.

       Κατόπιν καταδίωξης από αστυνομικούς του Α.Τ. Σαγιάδας, συνελήφθη χθες το βράδυ,  στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας πλανόδιος  μικροπωλητής από το Μπαγκλαντές, διότι προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια ανήλικου 11 χρονών. Συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

  3.

     Την 11-05-2011 και ώρα 02:45΄ στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κατσικά συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να κατέχει και να μεταφέρει χίλιους δώδεκα (1012) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας, οι οποίοι είχαν αναπαραχθεί και αντιγραφεί παράνομα μη φέροντας ειδική ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.

      Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ιωαννίνων ενώ οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν από το Α.Τ. Κατσικά που διενεργεί την προανάκριση.

4.

 Νυχτερινές ώρες της 10/11-05-2011 στην Πεδινή Ιωαννίνων, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν θύρα εισόδου εισήλθαν εντός Λυκείου Πεδινής και αφαίρεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνολικής αξίας πεντακοσίων είκοσι (520) ευρώ.

Ενεργείται προανάκριση από την Υ.Α. Ιωαννίνων.

5.     

     Την 11-05-2011 και ώρα 22:45΄ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Άρτας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, διότι τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια ομοεθνή του, κατόπιν φραστικού μεταξύ των επεισοδίου. Ο παθών νοσηλεύεται στο ΓΝ Άρτας σε καλή κατάσταση.

      Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας από αστυνομικούς του Α.Τ. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

6.

Εβδομήντα δύο (72) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 11-05-2011 σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.