ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Την Κυριακή 22/05/2011 πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο ο τέταρτος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος scramble . Μια αρκετά απαιτητική διαδρομή με δύσκολα περάσματα στο ποτάμι με σκληρό τερέν αν και οργωμένο και αρκετή σκόνη . Οι συμμέτοχες ήταν σχετικά καλές 60 συνολικά και 20 γουρούνες .

      Από την Λ.Α.ΜΟΤ.ΘΕ. συμμετείχε μόνο ο Αθανασίου Ιωάννης #112 καθώς ο Μπλετσας #199 είχε κάποια τεχνικά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του και δεν πηρέ μέρος . Ο Αθανασίου #112 χωρίς να έχει αναρρώσει πλήρως από τον προηγούμενο τραυματισμό του στο motocross του Αιγίου πηρέ μέρος στον αγώνα με σκοπό να τερματίσει όσο μπορεί καλύτερα ανάλογα με τις δυνάμεις που θα είχε . Στην κατηγορία sc1 που αγωνίζεται ήταν 16 συμμετοχές και στην εκκίνηση έστριψε ενδέκατος  . Σε κάποια δύσκολα περάσματα άρχισε να ανεβαίνει κάποιες θέσεις ώσπου έκλεισε ο πρώτος γύρος και ήταν στην όγδοη . Με την σωστή καθοδήγηση από τον Μπλετσα  που τον βοηθούσε από έξω έφτασε στον δέκατο γύρο να βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας ανεβάσει την απόδοση του στο μέγιστο . Δεν κατάφερε όμως να αντέξει στην πίεση του Αργυρόπουλου #178 και έπεσε στην τέταρτη έχοντας μέχρι τον τελευταίο γύρο μια μεγάλη μάχη με τον Καραγιάννη #174 χάνοντας την στο τελευταίο μισό γύρο από πτώση πάνω σε πιο αργό οδηγό . Τελικά τερμάτισε στην πέμπτη θέση που του δίνει όμως την δεύτερη στο πρωτάθλημα .

       Στην γενική κατάταξη η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής

   Τομαρας   Χρήστος           97

   Αθανασίου Ιωάννης         52

   Μπλετσας Πέτρος            50

   Μπουζουκος Σταύρος      49

    Ντουνης Δημήτρης            40

    Τατσος Κων/νος                 40

Έτσι οι αθλητές της Λ.Α.ΜΟΤ.ΘΕ. βρεθήκαν στην κορυφή . Ο Αθανασίου ευχαριστεί τους χορηγούς του για την στήριξη που του δίνουν σε αυτήν την προσπάθεια. HYUNDAI KIA ARIS MOTORS     ΕΥΡΩΙΑΠΟΝΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΤΖΟΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ       DK RACING      Λ.Α.ΜΟΤ.ΘΕ.