Ν.Δ: Κανείς δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο…

nea_dimokratiaΜε δελτίο τύπου, που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το μεσημέρι, επιχειρεί η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας της ΝΔ να βάλει… τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τις φερόμενες “κλειδωμένες” υποψηφιότητες βουλευτών στο Νομό μας…

Σ’ αυτό, ξεκαθαρίζει πως η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων Βουλευτών “δεν έχει ξεκινήσει ακόμα” και “κατά συνέπεια, κανένας δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια”.

Είχαν προηγηθε,ί τις προηγούμενες ημέρες ποικίλα δημοσιεύματα για δημοσκοπήσεις, για τους… εκλεκτούς της Συγγρού στο Νομό μας, ακόμα και αναρτήσεις που ήθελαν συγκεκριμένο “υποψήφιο” να φέρει και να επιδεικνύει… επιστολή (σ.σ. με την υπογραφή του Α. Σαμαρά ή του Λυκουρέντζου;;;) με την οποία του γνωστοποιούνταν… η υποψηφιότητά του!!!

Σε όλη αυτή την… φιλολογία, επιθυμεί προφανώς να βάλει ένα φρένο, το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ, το οποίο αναφέρει:

Ηγουμενίτσα : 03/01/2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                                                                                
Κωστή Παλαμά 1 ΤΚ 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τηλ. 26650-26543 FAX: 26650-23929

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων Βουλευτών που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας  στις ερχόμενες εκλογές δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Κατά συνέπεια κανένας δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια με οποιοδήποτε τρόπο. Αιτήσεις ενδιαφερομένων να είναι υποψήφιοι Βουλευτές, κατατίθενται και θα εξεταστούν αρμοδίως.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε 

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ