Οι ευρωβουλευτές στο… Δήμαρχο

Την Τρίτη 16/04/2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Ευρωβουλευτή της Ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία και Γραμματέα του κόμματος ΚΟΣΜΟΣ κ. Πέτρο Κόκκαλη στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας.

“Σε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση αναλύθηκαν σημαντικά ζητήματα που άπτονται τόσο της Ευρωπαϊκής αλλά και αυτοδιοικητικής ατζέντας. Μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν προβληματισμοί σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, το περιβάλλον, τις ευρωπαϊκές συνδυασμένες μεταφορές και τα αναγκαία μέτρα για ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κο Κόκκαλη και εξέφρασε την προσδοκία για αποτελεσματικότερη συνεργασία μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Ευρωβουλευτών της χώρας.

Την Τετάρτη 17/04/2024 επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κος Κωνσταντίνος Αρβανίτης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κος Μάριος Κάτσης συνοδευόμενοι από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσπρωτίας.

“Σε μια πολύ εγκάρδια συζήτηση αναλύθηκαν όλες οι μεγάλες προκλήσεις των προσεχών Ευρωεκλογών και οι επιπτώσεις που μπορούν να έχουν αυτές για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο  Δήμαρχος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή να μετέχει ένας ακόμη Θεσπρωτός ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Με τη σειρά του ο κος Αρβανίτης επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούνται οι Έλληνες Ευρωβουλευτές ως εργαλείο διεκδίκησης από την τοπική αυτοδιοίκηση”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους Ευρωβουλευτές.