Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καλφόγλου

Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Ύστερα απ’ το ντόρο που προκλήθηκε γύρω απ’ το όνομά του, εξαιτίας της μη υπόδειξης οφσάιντ στο γκολ του Πέντρο Ενρίκε που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ο Γεώργιος Καλφόγλου υπέβαλε την παραίτησή του απ’ την ενεργό δράση, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ο βοηθός της ΕΠΣ Θεσπρωτίας απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, ζητώντας συγγνώμη για τη λανθασμένη υπόδειξη, την οποία χαρακτηρίζει “ανθρώπινο λάθος”, ενώ δήλωσε πως προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση “λόγους ευθιξίας”. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες, οι διοικούντες την ΑΕΚ δήλωσαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι απ’ το γεγονός πως ο Καλφόγλου δεν είναι παραιτηθεί νωρίτερα.

Στην Ένωση υποστήριζαν πως αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ο Καλφόγλου μετέφερε τόσο στον Βασίλη Δημητριάδη όσο και στον Πέτρο Μάνταλο πως “έκανα λάθος, καταστράφηκα, θα παραιτηθώ”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει “ανθρώπινο λάθος”, και δηλώνει ότι παραιτείται “για λόγους ευθιξίας”.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του”.