Το εμπορευματικό κέντρο πάει Βρυξέλλες!

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, σήμερα 31 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, για ζητήματα που αφορούν τη δρομολόγηση ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν το έργο ADRI-UP, για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Ανδρέας Νταής, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, η Δήμαρχος Σουλίου και Πρόεδρος της ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ. Α.Ε., κα Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, καθώς και o Δ/ντης Ανάπτυξης του Ο.Λ.ΗΓ. κ. Κωνσταντίνος Γκρίνιας.

Σκοπός της συνάντησης ο συντονισμός των ενεργειών που αφορούν τα επόμενα βήματα σχετικά με την υλοποίηση του έργου και η προετοιμασία για την επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες 09/09/2016, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το συντονιστή του έργου της ΙΝΕΑ (European Commission Innovation and Networks Executive Agency).

Οι ενέργειες υλοποίησης του έργου ADRI-UP θα είναι συντονισμένες και η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων θα είναι συνεχής. Σκοπός μας η υλοποίηση του έργου να αποδώσει τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Θεσπρωτίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.