Φυσικό αέριο: Ο Τοπικός Σύμβουλος Πέρδικας Γ. Παππάς λέει ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι για τα όσα είπε…και παραιτείται

altΜε επιστολή που ανάρτησε στο facebook (http://www.facebook.com/event.php?eid=201331516552424) o τοπικός σύμβουλος της Πέρδικας κ. Παππάς Γιώργος, (στη φωτό δίπλα στο στύλο που σηματοδοτεί τον αγωγό φυσικού αερίου) καταγγέλει τους δημοσιογράφους, ότι του… απέσπασαν κουβέντες που δεν είχε σκοπό να πει και ότι δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει τις σκέψεις του, ενώ ανακοινώνει τη πρόθεσή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του τοπικού συμβούλου. 

Η vdella.com έχει από χθες δημοσιεύσει ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ τα πλάνα των δηλώσεων της κ. Γόγολου, του κ. Παππά και του κ. Ντάγκα, όπως και του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γ. Κάτσινου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ: 

Δηλώσεις τοπικών συμβούλων:

http://www.youtube.com/watch?v=66jyv1zubac

Δηλώσεις Δημάρχου:

http://www.youtube.com/watch?v=Wwx1I3vxPZA  

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί μόνος του να κρίνει αν ο κ. Παππάς… ( ή οποιοσδήποτε άλλος) καταπιέστηκε και κατά πόσο δεν του επετράπη να μιλήσει…

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Παππά έχει ως εξής:


Αγαπητοί χωριανοί καλεστήκαμε από τον Δήμαρχο να μεταβούμε στη Θες/νίκη γιατί είχε η ΔΕΠΑ μια συνάντηση με τους δημοσιογράφους όσον αφορά τους Αγωγούς Φυσικού Αερίου. Εμένα προσωπικά και τους άλλους συναδέλφους μας έβαλαν σε ένα λούκι οι δημοσιογράφοι και έβγαλαν στον αέρα αυτά που ήθελαν.
Δε μας άφησαν να ολοκληρώσουμε τις σκέψεις μας και έκλεισαν τις κάμερες, μια λάθος διατύπωση από εμένα ότι θα καμφθούν οι αντιδράσεις των Περδικωτών αναστάτωσε πολλούς συγχωριανούς μου, αλλά δεν με άφησαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου η οποία θα ήταν και ήμουν έτοιμος να το πω ότι θα καμφθούν οι συγχωριανοί μου μόνο αν η ΔΕΠΑ κρατήσει την υπόσχεση της για την απομάκρυνση του αγωγού εκτός Διοικητικών και τη θέση του συμπιεστή στη θέση Φλωροβούνι ή και ακόμα πιο πίσω. Επαναλαμβάνω έκλεισαν τις κάμερες βιαστικά για να μη πω κάτι παραπάνω και τελικά ανάρτησαν αυτά που ήθελαν. Εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει ούτε το Φλωροβούνι και μάρτυρας μου είναι ο Πρόεδρος του Τοπικού ο Αντιδήμαρχος και ο Δήμαρχος και πήρα την πρωτοβουλία λόγω ότι ξέρω την περιοχή να τους πάω στη Δρύγιανη, πίσω στα βουνά της Καταβόθρας και ο Αγωγός στο Γουρί την οποία την πάλεψα μαζί με τον πρόεδρο και τον Δήμαρχο αλλά η οποία είπαν πως δεν ήταν δυνατόν να γίνει και επιμένανε στο Φλωροβούνι. Εμείς καταθέσαμε τις κομματικές μας ταυτότητες γιατί μας κορόιδεψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δεν κρατήσετε το λόγο της, αλήθεια πόσοι από τους υπόλοιπους το έχουν κάνει?
Στο πρώτο Τοπικό Συμβούλιο με την απόφαση που πήραμε το εργοστάσιο και ο αγωγός εκτός Διοικητικών Ορίων και της ευρύτερης τουριστικής ζώνης,θέλω να ζητήσω συγνώμη για το συμβάν αυτό γιατί την πατήσαμε λόγω των κατεγηστικών ερωτήσεων των δημοσιογράφων και της απειρίας μας σε τέτοιου είδους συνεντεύξεις γιατί επαναλαμβάνω δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε τις σκέψεις μας και κράτησαν αυτά που ήθελαν, όπως είπα και παραπάνω.
Τέλος εγώ σαν Γιώργος Παππάς θα υποβάλλω την παραίτηση μου στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου γιατί τα λάθη έστω και αν δεν είναι εσκεμμένα πρέπει να πληρώνονται. Ήμουν και θα είμαι στη Πρώτη Γραμμή για να φύγει αυτή η κόλαση από τον τόπο μας και θα εξακολουθώ να στηρίζω την γνώμη των συμπατριωτών μου από όπου και να είμαι. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν με την ψήφο τους και τους ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη.

ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ