ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ

pasok-logo

pasok-logoΟι εκλογές της 17ης Ιουνίου, μιας από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις για την πατρίδα μας, ανήκουν πλέον στην ιστορία. Η λαϊκή ετυμηγορία εκφράστηκε τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και στο Νομό μας, το Νομό Θεσπρωτίας, και είναι απόλυτα σεβαστή.

Εμείς που στελεχώσαμε το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, το πιο νέο ηλικιακά ψηφοδέλτιο της Παράταξής μας σε όλη την Ελλάδα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Η δύναμη και το κουράγιο που μας έδωσαν, είναι για μας ανεκτίμητα.

Σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, επιλέξαμε να δώσουμε ένα συλλογικό αγώνα, προτάσσοντας τις αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε, με εντιμότητα, σεβασμό στο συμπολίτη μας, καθαρές κουβέντες και προτάσεις για τον τόπο μας. Δώσαμε έναν αξιοπρεπή αγώνα, χωρίς να κρυφτούμε, και ο Θεσπρωτικός Λαός μας τίμησε δίνοντας μας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν, γιατί στην πλειοψηφία τους μας υποδέχτηκαν θερμά και με σεβασμό,  δίνοντας μας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας, του τόπου μας και ιδίως της Νέας Γενιάς.

Είναι αυτονόητο ότι οι αγώνες μας για την Ελλάδα, τη Θεσπρωτία και τη Νέα Γενιά θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ορμή και διάθεση. Άλλωστε δεν είμαστε περαστικοί αλλά ευσυνείδητοι και υπεύθυνοι πολίτες, με όνειρα και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.

Καλούμε όλους σε συστράτευση στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τη Θεσπρωτία. Με τη Νέα Γενιά μπροστάρη για την Αλλαγή.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΠΕΛΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ