Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν έναν μη νόμιμο μετανάστη

elas

elasΣυνελήφθησαν, χθες (19-12-2012) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο (2) διακινητές, ένας υπήκοος FYROM και ένας υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 32 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των  οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά  μη νόμιμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος με συνοδηγό τον 20χρονο, διαπιστώθηκε ότι   αυτοί μετέφεραν έναν 27χρονο υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Επιπλέον, ο λαθρομετανάστης κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε πλαστή ταυτότητα Βελγίου, την οποία είχε προμηθευτεί στην Ομόνοια Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού (200) ευρώ.   

Το ανωτέρω  αυτοκίνητο  και το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για πλαστά έγγραφα και παραβίαση περιορισμών διαμονής

Στις 19-12-2012 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί (υπήκοοι Ιράν και Ιράκ), ηλικίας 29 ετών, διότι ο πρώτος κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστή ταυτότητα Βουλγαρίας και πλαστή άδεια ικανότητας οδηγού, ενώ ο δεύτερος προέκυψε ότι είχε παραβιάσει τους όρους της διαμονής του στη χώρα.

Τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.