Κάλεσαν τον Κομίνη να τους… εξηγήσει το Φύλλο Αγώνα!

Με μια πρωτοφανή κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα ποδοσφαιρικά χρονικά, προσπάθησε το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Super League, να εκδικάσει τα όσα (επίσης πρωτοφανή) διαδραματίστηκαν την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. 

Έτσι κάλεσε τον Γιώργο Κομίνη να δώσει το παρών στην ακροαματική διαδικασία για να δώσει εξηγήσεις (!!!) για το φύλλο αγώνα και τα όσα έγιναν στο γήπεδο του «δικεφάλου» του Βορρά μετά την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη και τη διακοπή του ματς. Φυσικά ο διεθνής Θεσπρωτός διαιτητής με επιστολή του ενημερώνει ότι προσωπικοί – οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να παραβρεθεί.

Ο Κομίνης τονίζει, μάλιστα, πως όσα συνέβησαν τα κατέγραψε με σαφήνεια στο φύλλο αγώνα, στο οποίο και παραπέμπει το μονομελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League.

Και δεν θα μπορούσε άλλωστε να πράξει διαφορετικά, ο Γιώργος Κομίνης κάθώς μια παρουσία του στην εκδίκαση αυτής της υπόθεσης, θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου και ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιρικός αγώνας, με την όποια αμφισβήτηση θα κρίνονταν στα δικαστήρια και όχι στα γήπεδα!